Ask to Candy
Torna al blog

En hemöverlevnadsguide för ensamma män

En hemöverlevnadsguide för ensamma män

“Flickan ovanpå” är inte bara titeln på en gammal film, utan även en verklig mardröm för många män som befinner sig utan rena kläder och med en massa hämtmat i ett hus som är på väg att explodera… Åtminstone är det vad din bättre halva tror! Vill du imponera på henne? Vi ger dig praktiska råd för att överleva i hemmet.

I köket

Det finns två möjligheter: antingen bestämmer du dig för att beställa hämtmat hela veckan, eller så håller du dig till snabba och enkla recept (och kanske till och med relativt nyttiga och goda) som du kan förverkliga på 10 minuter. Särskilt under sommaren är du bortskämd med val. Har du några idéer? Pastasallad - även perfekt lösning för att tömma kylen. Farrosallad med körsbärstomater, basilika och oliver? Eller vad sägs om ett techno-alternativ? Den nya mikrovågsugnens COOK-IN-APP har många förinställda recept som gör det enklare för dig och sparar mycket tid.

Tvätten

Nej… Strumpor och skjortor uppstår inte magiskt rena i garderoben - men oroa dig inte. Idag finns mirakulösa program som garanterar en perfekt och enkel tvätt. Vill du ha ett exempel?

MPS+ är Candys nya teknologi som ger ett exceptionellt resultat tack vare ett koncentrerat rent vatten som blandas med tvättmedlet. Med ”Perfect Rapid 59” programmet kan du fixa allt på mindre än en timma. Om problemet är att du inte vet var du ska börja, är ”Smart Touch” tvättmaskinen den bästa lösningen för dig. Du behöver bara prata med en vokalassistent som väljer det bästa programmet för dig baserat på tyg, färg och smutsnivå. Med Candys nya tvättmaskiner behöver du bara ta ett steg, direkt från din smartphone, för att starta de praktiska programmen som din fru ställt in för att få perfekta resultat.

Hejdå till smutsig disk

Det låter komplicerat, men det är det inte. När du är ensam hemma använder du säkert en tallrik, en gaffel och ett glas om dagen. Ta dig samman, lägg disken i diskmaskinen och starta sedan en enda tvätt. För att avlägsna envis smuts finns ”Perfect Rapid Zone”. Det är ytterliggare en arm placerad på maskinens nedre fack som hjälper till att ta bort även den torraste smutsen. Nu bör situationen vara helt under kontroll. Men har du fortfarande tvivel, tveka inte att fråga Candy! 

14/07/17
Kategorier: