Ask to Candy
Torna al blog

Krio Suite kylskåp: maximal bekvämlighet för din mat

Krio Suite kylskåp: maximal bekvämlighet för din mat

Krio Suite är ett kylskåp från Candy som har konceptet ”en svit för varje mat”. Denna produkt är utformad för att förbättra bekvämligheten och ergonomin konjugerad till den bästa tekniken.

Designen är uttryckt genom en premium display med vit LED, en metallsektion av hyllor, och satinfinish. Den nya ”sky electronic light control LED” som är placerad överst, låter dig sätta på och stänga av kylskåpet med en fingerrörelse. Ventilationssystemet försäkrar en optimal fördelning och inställning av temperaturen. Allt detta och många fler löften för att din mat ska få en svit-upplevelse.

Tekniken försäkrar den bästa luftcirkulationen för att bibehålla optimal mat (ventilerad teknik och No frost), hög energieffektivitet, lägre ljud och mindre avtryck. Alla modeller är även designade med en  inverterkompressor, en hudkondensor (kondensator inbäddad i väggen), och har energiklasser upp till A+++ .

Bekvämlighet är designat för att försäkra ergonomi vid användning av högsta nivån. Detta tack vare de nya temperaturstyrda skarpa lådorna för frukt och grönsaker, och Fresh Zone för färsk mat så som kött, fisk och ost. Båda är utrustade med teleskopskenor för förbättrad jämnhet och tystnad, samt en skärmikon som hjälper dig att identifiera motsvarande mat.

Alla kylskåp i sortimentet har justerbara höjder av hyllorna med Stop-Back funktionen samt den unika tekniken ”Safety Close” för att förhindra oavsiktliga öppningar av dörren.
16/09/15
Kategorier: