Ask to Candy
Torna al blog

Lätta recept för sommaren med COOK-IN-APP

Lätta recept för sommaren med COOK-IN-APP

Din personliga kock i köket är äntligen här! Den nya revolutionen kallas COOK-IN-APP. Den nyskapade mikrovågsugnen är mer än bara ”uppvärmande” – den ger dig riktig hjälp vid förberedelsen av snabb och god mat som passar alla behov.

Har du aldrig plockat upp en stekpanna eller satt på en mikrovågsugn? Var inte rädd. Med COOK-IN-APP får du en steg för steg guide för att uppnå perfekta rätter på några minuter.

Ladda bara ned applikationen Candy Simply-Fi och få tillgång till avsnittet ”Tips & Tricks” med användbara och praktiska tips om användningen av mikrovågsugnen, matlagning som innehåller nyfikenhet och information om enskilda livsmedel, samt recept med många nya idéer. Vill du ha lite mer förväntan? Parfymera huset, sterilisera glasburkarna, optimera matlagningen av grönsaker och upptäck egenskaper hos mer än 30 olika livsmede

Massor av recept skapade av professionella kockar finns tillgängliga tillsammans med bilder för att göra det enklare. Där finns bland annat glutenfria menyer för de små, förslag till färska sommarmenyer och olika desserter.

COOK-IN-APP passar även perfekt för två typer av krävande kunder; Mammor och alla som älskar hälsosam mat.

Behöver du förbereda barnmat och avvänjning, kan Baby Food funktionen hjälpa dig att förbereda barnmat och soppor, tack vare de förinställda programmen. Den kan även hjälpa dig värma mjölken till en perfekt nivå och sterilisera flaskor och nappar för din bebis.

Har du fastnat för hälsosam och lätt mat?

Med Cook Light programmet kan du förbereda autentiska recept med mindre fett, så som yoghurt, grönsaker, eller pasta. Välj bara ditt favoritrecept och bekräfta starten. COOK-IN-APP lagar din middag.

Överraska din familj och dina gäster med nya maträtter varje dag.

Sortimentet inkluderar 20-22-25-30 liters modeller, även kombinerade med grill. Ett val av olika färger inklusive silver, röd, svart eller vit finns för att passa olika miljöer. 

14/07/17
Kategorier: